Blog
Gepubliceerd
op

Stoneridge SE5000 Smart 2 heeft typegoedkeuring

Na de VDO DTCO 4.1 heeft nu ook het merk Stoneridge een typegoedkeuring ontvangen voor hun slimme tachograaf type 2, de SE5000 Smart 2.

Kenmerken en Functionaliteiten

De SE5000 Smart 2-tachograaf is een nieuw model dat is ontworpen om te voldoen aan de normen van het EU-mobiliteitspakket I, en is ontwikkeld met het oog op de huidige behoeften van de transportindustrie. Het biedt functies die het voor chauffeurs en wagenparkbeheerders gemakkelijker maken om te voldoen aan de EU-regelgeving. Dankzij een intuïtieve interface kunnen chauffeurs eenvoudig rijtijden, rusttijden en pauzes monitoren. Daarnaast biedt het bedrijven de mogelijkheid om toegang te krijgen tot wagenparkgegevens, wat helpt bij het naleven van de regelgeving.

stoneridge electronics se5000 smart 2
De nieuwe Stoneridge SE5000 Smart 2 tachograaf

Een van de technologische toevoegingen is de compatibiliteit met webanalysesystemen, die uitgebreide gegevensrapportage en analyse voor wagenparken mogelijk maken. Bovendien heeft deze tachograaf een geïntegreerde Bluetooth/ITS-interface, waardoor gegevens eenvoudig kunnen worden gedownload en gedeeld.

Een andere belangrijke functie is de mogelijkheid voor geautomatiseerde grensovergangen en versnelde controles langs de weg door locaties te registreren tijdens het laden en lossen. Dit draagt bij aan een verbeterde monitoring en verhoogde veiligheid op de weg.

Ben jij klaar voor de overstap?

De overstap naar het Mobility Package brengt grote veranderingen met zich mee. We raden je aan om op tijd in kaart te brengen wat de impact gaat zijn voor jouw onderneming.

Heb je hulp nodig of wil je een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!