Blog
Gepubliceerd
op

Smarttachograaf.nl nu live

Jouw gids op weg naar het mobility package

De overstap naar de Slimme Tachograaf type 2 staat voor de deur. Met de snel veranderende regelgeving in de transportsector is duidelijke en betrouwbare informatie essentieel. Daarom presenteren we met trots onze nieuwe website: smarttachograaf.nl.

Deze website fungeert als een informatieportaal met als doel het bieden van eerlijke en onafhankelijke informatie over de Slimme Tachograaf type 2.

Of je nu een chauffeur, fleetmanager of transportondernemer bent, op onze site vind je alle nodige details, updates en richtlijnen rondom dit thema. Het is onze missie om de transitie naar de Slimme Tachograaf zo soepel mogelijk te laten verlopen door betrouwbare en up-to-date informatie te bieden.

Het initiatief voor deze informatieve site komt van Loven en GTO. Beide bedrijven zijn geautoriseerde inbouwpartners voor VDO en Stoneridge Tachografen, wat hun expertise en betrouwbaarheid in dit domein onderstreept.

Bezoek de website nu en blijf op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen rondom de Slimme Tachograaf type 2!

Ben jij klaar voor de overstap?

De overstap naar het Mobility Package brengt grote veranderingen met zich mee. We raden je aan om op tijd in kaart te brengen wat de impact gaat zijn voor jouw onderneming.

Heb je hulp nodig of wil je een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!